Reactie plaatsen

Onze zoon is bijna 2 jaar naar de kinderyoga lessen bij Annelies geweest.

Na 2 jaar wilde onze zoon op voetbal en helaas was dit niet meer te combineren met yoga, omdat de yogalessen toen alleen op zaterdag werden gegeven. Wanneer de yoga niet op dezelfde dag was gevallen, dan had Jens nog op de yoga gezeten. Jens ging met veel plezier naar de lessen toe en kwam altijd enthousiast terug. In de lessen stond altijd een thema centraal, dit vond Jens ook erg leuk aan de yoga. 

Bedankt voor de fijne lessen. 

Groeten Ellen en Jens. 

Reactie plaatsen

Onze dochter is nu 7 jaar en doet vanaf haar 3e jaar mee met de kinderenyoga. Ze had erg last van woede buien en sliep slecht.

Door het inzetten van massages vanuit de kinderyogalessen en door het gebruik van edelstenen en etherische oliën (deze verkoopt Annelies ook) is ze weer goed gaan slapen. Ook zet onze dochter nu zelf de ademhalingsoefeningen in wanneer ze in paniek raakt of niet kan slapen. Onze dochter is nu veel beter in balans gekomen. De lessen vindt ze leuk, omdat ze afwisselend zijn met veel beweging. Naast de yogahoudingen, massage en ademoefeningen dansen en zingen we veel. Ook de wobbelyoga vindt ze erg leuk en prettig door de oefeningen en bewegingen op de wobbel.

Groeten Gerben en Lana. 

 

Reactie plaatsen

Zoë ging elke maand met veel plezier naar de yoga. Na elke les kregen we een aantal foto's. Hierop zag je dat Zoë veel plezier had tijdens de les. Ook de wobbel lessen vond ze erg leuk. Helaas kan ze het nu niet meer combineren met haar andere sport. Ik vond dat Annelies de lessen op een leuke manier gaf. De tekeningen en knutselwerkjes moesten thuis ook gelijk opgehangen worden op de kast. 

Zoë had moeite met haar reflexen en was uit balans. De yogahoudingen hebben haar geholpen om meer in balans te komen en haar reflexen zijn verbeterd. 

Bedankt hiervoor!

Groeten Generverve en Zoë. 

Reactie plaatsen

Reacties

Marie-Chris
2 jaar geleden

Onze kinderen doen al bijna 3 jaar met veel plezier mee aan de yogalessen van Annelies en genieten er iedere keer van. De lessen zijn heel gevarieerd en altijd met een leuk actueel thema. Lekker actief maar ook zeker vol ontspanning. Leuk voor jongens, leuk voor meisjes en tijdens de ouder lessen ook erg leuk voor de ouders! Echt een aanrader!