Verkoop

Edelstenen

Ik heb altijd interesse gehad voor edelstenen. Ik gebruik ze zelf, maar ook voor mijn kinderen. Op elke slaapkamer ligt een edelsteen en we dragen ze ook regelmatig aan een ketting.

Wat doen edelstenen?

Ze kunnen je helpen als je emotioneel niet lekker in je vel zit. Edelstenen helpen om kinderen een rustige, stabiele energie te geven en helpen om met verschillende emoties en gevoelens om te gaan. Edelstenen kunnen een positieve werking hebben bij een goede nachtrust. 

Hoe kies je een edelsteen voor je kind?

Kinderen zijn vaak nog heel gevoelig en kiezen vaak zelf de steen die goed bij hen past. Dit doen ze door ze aan te raken, te voelen en vast te houden. 

Ik heb verschillende soorten edelstenen en ik kan uw kind helpen om de juiste edelsteen te kiezen. Bij interesse neem contact met mij op via het contact formulier. 

 

Etherische oliën

Naast de edelstenen maak ik ook gebruik van etherische oliën. Ik heb een aantal jaren geleden de etherische oliën van Doterra ontdekt.

Een aantal jaren geleden sliep mijn dochter slecht. Naast het toepassen van yoga, massages en edelstenen, ben ik de olie van Doterra gaan gebruiken. Het heeft heel goed geholpen en tot op de dag van vandaag gebruikt ze nog steeds graag een olie voor bij het slapen of wanneer ze spanning heeft.

De etherische oliën hebben dus een positieve invloed op emotioneel gebied. De olie kan je ook heel goed toepassen bij het geven van een massage. 

Je kan 1 olie tegelijk gebruiken, maar je kan ook een mengsel maken van meerdere oliën. De olie kan je onder de voeten aanbrengen of tijdens de massage op de rug. Ik help u graag bij het samenstellen van een olie.

Mocht u tips of wat hulp willen hebben om zelf u kind te leren masseren, dan kan ik u hierbij helpen. U kunt contact met mij op nemen via het contact formulier.